Du kan stadig nå at få en ny sommerbil

Du kan stadig nå at få en ny sommerbil
Lease din nye sommerbil

Går du og drømmer om at kunne køre sommeren i møde med vind i håret? Det er stadig ikke for sent at få en lækker cabriolet, som du kan køre rundt i resten af sommeren – sommeren lader os tilsyneladende vente lidt endnu.

Der er intet som at køre en tur i solskin med kalechen neden, når man kører rundt i de idylliske landskaber, hvad enten det er i Danmark, Tyskland, Frankrig eller et fjerde sted.

 

Drømmen om en sommerbil

Drømmer du om at køre rundt i landet i en Porche Boxster S, BMW Z4 sDrive35i Roadster DKG, Fiat Barchetta eller en anden cabriolet, som alle kigger efter? Denne drøm kan blive til virkelighed – uden at du skal tømme hele din bankkonto.

For de fleste lyder det som en ekstremt dyr fornøjelse at have en sommerbil. Men sådan behøver det ikke at være! Hos Motorpoint gør vi dine drømme til virkelighed. Vi tilbyder nemlig flexleasing, så du kan få råd til din drømmebil.

 

Flexleasing

Flexleasing

Hvis du ikke kender begrebet flexleasing, får du her en hurtig forklaring:

Vi køber den bil, som du vil have i udlandet. I hele leasingperioden vil vi også være ejere af bilen, mens du er registreret som bruger. Selve leasingperioden er grundlæggende det samme, som når du privatleaser en bil: Du betaler et beløb i udbetaling, og herefter betaler du et fast beløb hver måned.

Fordelen ved flexleasing er, at registreringsafgiften bliver betalt på månedsbasis. For dig betyder det, at du kun betaler afgift og moms for de måneder, som du rent faktisk har bilen. På den måde slipper du også for at betale registreringsafgiften på 180%, som du ved et normalt bilkøb skal.

Flexleasing er særligt velegnet, hvis du er på udkig efter nogle dyrere biler, som en cabriolet typisk er. Så snart bilen har en værdi på mere end 300.000 kr. kan flexleasing være den bedste (og billigste løsning) for dig.

Flexleasing er altså en god løsning for dig, der ønsker en lækker sommerbil, da du kun betaler for de måneder, hvor der er plader på bilen.

 

Bliv klar inden sommerferien

Leasing af bil klar på under en uge

Hos Motorpoint vil vi gerne hjælpe med at opfylde dine drømme om en sommerbil. Derfor sørger vi også for, at din bil hurtigt er klar til, at du kan overtage nøglerne. Fra vi indgår en aftale om en bil, kan du stå med nøglerne i hånden allerede inden for én uge.

Du kan altså hurtigt blive godt kørende resten af sommeren – og så endda til en lav månedlig afgift. Hvis du stadig ikke er helt overbevist, så tag et kig på vores udvalg af biler.

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har flere spørgsmål til sommerbiler og flexleasing, eller hvis du vil prøvekøre en af de lækre cabrioleter, som vi har stående i Bilernes Hus.

Fejl: Kontaktformular ikke fundet.

Fandt du ikke det, du søgte?

Hos Motorpoint er vi vilde med biler! Vores bilspecialister kan derfor helt sikkert hjælpe dig med at finde netop din drømmebil. Tøv derfor ikke med at kontakte os.