Hvem er vi?

Hvem er vi?

Motorpoint er en del af Bjarne Nielsen-koncernen, som ejer blandt andre Leasing.dk og Bilernes Hus i Silkeborg. Vores bilhus er beliggende på Cypresvej 19-21 i Herning, hvorfra vi sælger brugte biler til både private og erhverv. Vi tilbyder desuden også leasing af biler gennem Leasing.dk.

Salg af brugte bilerbil er i vores indendørs udstilling

Vi sælger biler, der er brugt til leasing, når de kommer tilbage efter at været leaset. Det betyder, at den typiske bil i vores store indendørs udstilling er mellem 36 og 72 måneder gammel – og som udgangspunkt har de alle fuld og dokumenterbar servicebog. Bilerne har kørte mellem 50.000 og 250.000 km, så der er altid mange gode kilometer i de biler, vi sælger.

Leasing af biler

Gennem vores leasingselskab tilbyder vi forskellige former for leasing. Vi tilbyder leasing til både erhvervslivet og private. Ligeledes har vi produkter som split/ dele-leasing, samt flex-leasing. Vores lager indeholder altid et udvalg af biler, der er velegnede til flex-leasing, men vi hjælper også gerne vores kunder med at fremskaffe biler med specifikke data. Det det formål har vi blandt andet en europæisk aftale om transport af biler til fordelagtige priser.

Vores missionvi saeæger fra et bredt sortiment

Hos Motorpoint har vi en mission om at sælge biler fra et bredt sortiment. Vi tager også gerne alle bilmærker i bytte, når vi handler. Derfor kan vi altid sælge nogle biler til særlige engrospriser, som sælges uden garanti og reklamationsret. Vi handler gerne med både private og erhvervskunder – ligesom vi også kan tilbyde leasing til begge.

Følg os på de sociale medier

Vi er til stede på både Facebook og LinkedIn, og her opdaterer vi regelmæssigt, når der sker noget spændende hos os. Ligeledes deler vi billeder af nogle af de lækre vi biler, som vi enten har på lager, lige har solgt eller som er på vej ind. For den bilinteresserede vil det altså være meget relevant at følge vores sider.

Velkommen hos Motorpoint.dk

Lasse Nørgaard Nielsen

Back to top