Komfort og sport på turen

Hvilken mand drømmer ikke om at have en lækker Audi, BMW eller Mercedes stående i garagen? Hestekræfter, flot interiør og god komfort er ikke blandt prioriteterne hos ret mange børnefamilier – men for den voksne mand eller direktøren, er det ikke uden betydning, om bilen kan trække fra de andre på motorvejen eller vende nogle blikke på gaden.

En kraftfuld motormindre end 200 hk kan ikke goere det

Når der skal være sport på turen, kan mindre end 200 Hk ikke gøre det – der skal gerne mere til. Dertil kommer en motor, der gerne skal være minimum 2,0-liters eller bedre, så bilen har en fed fremdrift, når den skal op i fart på motorvejen. Formålet med at få en lækker, kraftfuld bil er at kunne udforske dens tophastighed på den tyske Autobahn. Den skal selvfølgelig gå fra 0-100 på mindre end 10 sekunder!

Udover en stor og kraftig motor, er firhjulstræk også noget, som kan få de fleste mænd til at savle.

 

Masser af ekstraudstyr

Selvom det er fedt med en motor, der tillader, at man kommer hurtigt og smertefrit op i fart, er det bilens ekstraudstyr og design, der får den til at skille sig ud fra mængden. Biler fra mærker som Audi, BMW og Mercedes er klassikere på de danske veje. Selvom de ikke er ualmindelige, afskiller de sig alligevel fra de mange minibiler og franske modeller, som dominerer blandt danskernes biler.

bilen skal se godt ud indvendigNår man investerer i en bil, der skal have en blærerøvseffekt, er det vigtigt, at den ikke stopper ved bilens ydre. Samtidig er det en nødvendighed, at bilen selvfølgelig også ser godt ud udefra. Men når man efterfølgende skal fortælle om sin bil, skal der også være noget at fortælle om det indvendige.

Det er kun kvinder og ældre mennesker, der bliver forvirrede af mange knapper – i en lækker bil som fx en Audi A7 ville intet være det samme uden de mange knapper i kontrolpanelet. Genvejsknapper til at styre radioen i rattet er en af de ting, der øger komforten på turen.

 

Et stort udvalg af lækre biler

Hos Motorpoint har vi et stort udvalg af lækre biler til dem, der ønsker sig lidt mere end det sædvanlige. Udover de klassiske direktørbiler fra Audi, BMW og Mercedes, har vi også mere eksklusive modeller fra mærker som Abarth, Aston Martin og Porsche til dem, der foretrækker noget ekstra særligt.

Er du på udkig efter en bil, der er pakket med ekstraudstyr, design og motorkapacitet? I vores bilhus i Herning kan du udforske vores store udvalg af biler, der tilbyder komfort og sport på turen. Leder du efter en bestemt model, kan vi også være behjælpelige med at finde den, hvis vi ikke har den på lager. Vi tilbyder at importere specielle biler fra udlandet, og vi har vores egen service tilknyttet til dette formål.

Ring til os og forhør dig om vores udvalg på telefon 70 70 11 07 eller kig ud forbi!

Back to top