Masser af plads til familien

Hvad skal en familiebil have? Det er der omtrent lige så mange meninger om, som der er familier. Men alligevel er der nogle ønsker, som ofte går igen, når familiebilen skal vælges. Det, der efterspørges, er i høj grad rummelighed og sikkerhed, samt en fornuftig brændstoføkonomi. Hos Motorpoint kan du altid finde biler, der egner sig godt til både den store og den lille familie.

Pris og kvalitetet bredt udvalg til gode priser

For mange familier har økonomien i et bilkøb meget at sige – der skal nemlig være plads i budgettet til fritidsaktiviteter, børnefødselsdage og meget mere, når man er en familie. Der skal derfor være en sammenhæng mellem pris og kvalitet, ligesom en fornuftig brændstoføkonomi også er at foretrække.

Hos Motorpoint har vi et bredt udvalg af biler til meget fornuftige priser. Vores brugtbiler er tidligere leasingbiler, så de sælges med en overholdt servicebog, der er fuldt dokumenteret. Biler, der har gået mellem 50.000-250.000 km, er et godt økonomisk valg i forhold til nykøb, da prisen på en bil falder betydeligt, når den er taget i brug.

 

Rummelighed

Børn kræver masser af plads i bilen, især mens de er små – har man småbørn, skal der være plads til barnevogn, klapvogn og en større oppakning. Når de bliver større, skal der være plads til sportstasker, skoletasker og fritidsudstyr. Som børnene vokser er det også rart, at der er god benplads bagi.

Nogle biler har også splitbagsæder, som gør det muligt at lægge et eller flere bagsæder ned uafhængigt af hinanden, hvilket kan gøre det muligt at fragte lange pakker hjem i bilen, samtidig med at der stadig kan være et barn på bagsædet. Det er en god funktion at have, uanset om man er børnefamilie eller ej.

 

Sikkerhedboernefamilier vil gerne have god sikkerhed

De fleste forældre kender den nervepirrende fornemmelse det er, når man fragter sin nyfødte hjem i bilen for første gang. Pludselig bliver man bevidst om, hvor farlige vejene er, og den følelse går aldrig helt væk. Der er derfor ikke noget at sige til, at de fleste familier foretrækker, at deres biler er sikre at køre i.

Ting som airbags foran og bagi, crash-zoner, velfungerende bremser og moderne sikkerhedsteknologi er blandt de ting, som børnefamilier efterspørger, når de kigger efter bil. Det er ikke kun de moderne sikkerhedsforanstaltninger, der er gode at have, men også visheden om, at den bil, man kører i, er stabil.

Det gælder både en vished om, at bilen starter uden problemer hver morgen, og at den ikke går i stå på motorvejen eller får andre af den slags problemer, der som regel kan relateres direkte til bilens alder. En nyere bil er foretrukket blandt de fleste børnefamilier. Hos Motorpoint har vi et godt udvalg af biler, der matcher disse behov uden at gå på kompromis med en fordelagtig pris.

Ring til os på 70 70 11 07 og hør, hvad vi har på lager lige nu, eller kom ud forbi og se bilerne – vores team står klar til at hjælpe jer ombord på en prøvetur!

Back to top