Når der skal fart på

Der findes mange forskellige glæder ved at køre i den bil, man altid har drømt om og altid har ønsket sig. Hvilken bil er din drømmebil? Er du til fart og motorsport, så er bilmærker som Ferrari, Porsche og Aston Martin biler nok noget for dig.

En lækker sportsbil indeholder masser af udstyr såsom fartpilot, kørecomputer med navigation og gevindundervogn. Motoren, modellen og årgangen er ofte altafgørende, når du skal ud og købe ny bil. Her hos Motorpoint har vi et stort udvalg af lækre sportsbiler – til dig, der drømmer om noget, som er lidt ud over det sædvanlige.

 

Motorens brøldet handler om motor

Det handler sjældent om bilens udseende, når vi taler om sportsbiler.

Sportsbiler har mange hestekræfter og en stor motor, som virkelig kan arbejde. Det er biler, som du kommer hurtigt frem i, men som også er luksuriøse med en kørekomfort, hvor asfalten kan mærkes – og så er de specielle, fordi der ikke er mange, der kører rundt i lignende biler.

Motoren betyder meget, både størrelse og kapacitet. Jo flere hestekræfter og cylindere motoren har, desto federe lyd og fart kan bilen opnå. Sportsbilens lyd skal være tydelig, og den skal helst give et brøl, når den sætter i gang. Den giver dig en sportsfornemmelse, og lyden af motoren der arbejder, mens du, uden problemer, overhaler en lang rækker biler er det fedeste i verden, fordi du er vejens sportsmand.

Den ultimative sportsbil vejer ikke ret meget, og har mange hestekræfter – gerne over 400 Hk. Bilens vægt og hestekræfter skal fungere godt sammen, og det har vi en god løsning på hos motorpoint.

 

Bilens ydre og indre

Selvom motoren har den største betydning, når vi taler om sportsbiler, så er udseendet også noget helt særligt. Sportsbiler er lave, har et sæt store fælge og et look, der viser din bils magt på vejene. Den skiller sig ud, og man modtager mange imponerede blikke, når man kommer kørende.

alt i udstyr er et must for ejeren af en sportsbilEkstraudstyr er altid at foretrække, og i en sportsbil af en ordentlig kaliber må der ikke mangle noget. Alt i udstyr er et must, og designet af bilens udseende og interiør spiller også en rolle ved et sådant bilkøb. Din bils blærerøvseffekt er 100 %, når din bil er den ultimative sportsvogn. Du sidder godt, har alt i udstyr og kommer hurtigt frem i trafikken.

Kabinens udstyr vil, for mange, være helt vildt uoverskueligt, men du elsker det. Der er genveje og gearskift i rattet, alt i el-udstyr og fartpilot til når du bare skal holde farten. Det er lækkert, det er eksklusivt, og det er drømmen for rigtig mange mænd.

 

Kontakt os allerede i dag

Hos Motorpoint er vi klar til at tage imod dig, og vi kan genkende dine mange drømme og forventninger til din kommende sportsbil. Se vores biler her på hjemmesiden, eller kom ud til os. Vi finder bilen til dig, om den skal være fabriksny, brugt eller skal importeres.

Ring til os på telefon 70 70 11 07 og forhør dig om vores udvalg af sportsbiler i topklasse.

Back to top