Velkommen hos

Motorpoint

Hos Motorpoint finder du et stort udvalg af biler til forskellige behov. Vi har både biler med masser af plads til familien, lækre og komfortable luksusbiler, og ikke mindst ægte sportsbiler med fart og styrke. Hos os kan du enten købe en brugt bil til god pris eller lease din næste bil på en fordelagtig aftale.

På vores hjemmeside kan du se billeder af de biler, vi har lige nu. Både dem, der er tiltænkt leasing, og dem, som vi sælger brugt. Du kan også læse mere om vores historie, og hvorfor du skal vælge os. Vil du gerne vide mere om leasing, kan du også læse om det, ligesom du er velkommen til at skrive til os med dit spørgsmål.

Motorpoint er en del af Bjarne Nielsen-koncernen, som ejer blandt andre Leasing.dk og Bilernes Hus i Silkeborg. Vores bilhus er beliggende i Bilernes Hus, Bredhøjvej 5, i Silkeborg, hvorfra vi sælger brugte biler til både private og erhverv. Vi tilbyder desuden også leasing af biler gennem Leasing.dk.

Vores mission

Hos Motorpoint har vi en mission om at sælge biler fra et bredt sortiment. Vi tager også gerne alle bilmærker i bytte, når vi handler. Derfor kan vi altid sælge nogle biler til særlige engrospriser, som sælges uden garanti og reklamationsret. Vi handler gerne med både private og erhvervskunder – ligesom vi også kan tilbyde leasing til begge.

Gode priser

Vi sælger brugte biler, der kommer tilbage fra leasing, samt biler til engrospriser uden garanti. Her får du altså fede biler til superpriser.

Ubekymret kørsel

Vores biler har næsten altid en servicebog, der dokumenterbart er i orden. Du har altså garanti for ubekymret kørsel, når du køber bil her.

Kom sikkert i mål

Når man køber bil, er det rart at vide, at man indgår en tryg aftale. Vi har mange års erfaring, så hos os kommer du altid sikkert i mål.

Top performance

Vores bilers servicebog er altid i orden, så du kan være sikker på, at de biler, du køber brugt eller leaser hos os, leverer en top performance.

Salg af brugte biler

Vi sælger biler, der er brugt til leasing, når de kommer tilbage efter at været leaset. Det betyder, at den typiske bil i vores store indendørs udstilling er mellem 36 og 72 måneder gammel – og som udgangspunkt har de alle fuld og dokumenterbar servicebog. Bilerne har kørte mellem 50.000 og 250.000 km, så der er altid mange gode kilometer i de biler, vi sælger.

Leasing af biler

Gennem vores leasingselskab tilbyder vi forskellige former for leasing. Vi tilbyder leasing til både erhvervslivet og private. Ligeledes har vi produkter som split/ dele-leasing, samt flex-leasing. Vores lager indeholder altid et udvalg af biler, der er velegnede til flex-leasing, men vi hjælper også gerne vores kunder med at fremskaffe biler med specifikke data. Det det formål har vi blandt andet en europæisk aftale om transport af biler til fordelagtige priser.