Om os

Motorpoint er specialister i eksklusive biler i luksus- og premiumklassen. Vi leaser og sælger biler, der kan lidt mere, ser ud af lidt mere, og på alle måder er lidt mere. Det er lige fra sportsvognen til den store SUV med plads til hele familien. Fælles for dem er, at det ikke er standardmodellerne, men biler med en større motor, mere eksklusivt interiør og endnu mere udstyr og teknologi.

Vi har showrooms i Silkeborg, Esbjerg og Hørsholm, hvor du kan lade dig inspirere af de Motorpoint-biler, som vi har håndplukket til udstillingen. Det er biler, der har det ekstra, og som typisk er tre til seks år gamle, har kørt under 80.000 km og selvfølgelig er med fejlfri servicebog.

Fra vores showrooms dækker vi hele landet, og vores passionerede specialister hjælper dig med at finde din drømmebil. Uanset om det er bil, vi har stående eller en, vi skal importere fra udlandet, er vi med dig hele vejen. Og vi sørger samtidig for at sammensætte en attraktiv leasingaftale, som vi laver sammen med LEASING DK, der også er en del af bilkoncernen Nielsen Car Group, der står bag Motorpoint.

Vi tilbyder alle former for leasing, og vi leaser til både private og virksomheder, ligesom vi også kan stå for firmabilsaftaler. For os er det vigtigt, du altid kører i din drømmebil, og du kan derfor lease i kort eller lang tid. Det giver mulighed for at køre cabriolet om sommeren og SUV om vinteren, men vi finder også gerne bilen, du vil køre i året rundt.

Hos Motorpoint gør vi bildrømme til virkelighed – skal vi også hjælpe dig?

Vores mission

Hos Motorpoint har vi en mission om at sælge biler fra et bredt sortiment. Vi tager også gerne alle bilmærker i bytte, når vi handler. Derfor kan vi altid sælge nogle biler til særlige engrospriser, som sælges uden garanti og reklamationsret.

Vi handler gerne med både private og erhvervskunder – ligesom vi også kan tilbyde leasing til begge.

Gode priser

Vi sælger brugte biler, der kommer tilbage fra leasing, samt biler til engrospriser uden garanti. Her får du altså fede biler til superpriser.

Ubekymret kørsel

Vores biler har næsten altid en servicebog, der dokumenterbart er i orden. Du har altså garanti for ubekymret kørsel, når du køber bil her.

Kom sikkert i mål

Når man køber bil, er det rart at vide, at man indgår en tryg aftale. Vi har mange års erfaring, så hos os kommer du altid sikkert i mål.

Top performance

Vores bilers servicebog er altid i orden, så du kan være sikker på, at de biler, du køber brugt eller leaser hos os, leverer en top performance.

SALG AF BRUGTE BILER

Vi sælger biler, der er brugt til leasing, når de kommer tilbage efter at været leaset. Det betyder, at den typiske bil i vores store indendørs udstilling er mellem 36 og 72 måneder gammel – og som udgangspunkt har de alle fuld og dokumenterbar servicebog.

Bilerne har kørte mellem 50.000 og 250.000 km, så der er altid mange gode kilometer i de biler, vi sælger.

LEASING AF BILER

Gennem vores leasingselskab tilbyder vi forskellige former for leasing. Vi tilbyder leasing til både erhvervslivet og private.
Ligeledes har vi produkter som split/ dele-leasing, samt flex-leasing.

Vores lager indeholder altid et udvalg af biler, der er velegnede til flex-leasing, men vi hjælper også gerne vores kunder med at fremskaffe biler med specifikke data. Det det formål har vi blandt andet en europæisk aftale om transport af biler til fordelagtige priser.