Køb eller lease en BMW hos MOTORPOINT.DK. Vi har et bredt udvalg, og står altid til rådighed med råd og vejledning, hvad enten du ønsker at købe eller lease din næste BMW. Du finder mere information om BMW ved at klikke her: Læs mere >>

Vi tilbyder et bred udvalg af BMW hos Motorpoint.dk

Køber du en BMW kan du forvente kvalitet og maksimal komfort. BMW er en alsidig bil hvad enten du har brug for en firmabil eller familiebil.

BMW 5-serien rummer et sporty design og en fantastisk køreglæde. BMW 5-serien er en førsteklasses allround bil med en usædvanlig komfort. Udstyret med moderne teknik der hæver niveauet over det sædvanlige. BMW 5-serien har et elegant ydre med de karakteristiske BMW træk. Har du familien med i BMW’en, forkæles de med ekstra meget benplads på bagsædet.

Hos MOTORPOINT.DK har vi et bredt udvalg af velkørende brugte BMW’er.

Vi har som oftest et stort udvalg af BMW’er at vælge imellem.

BMW 3-Serie, BMW M-Serie, BMW 4-Serie. BMW 5-Serie, BMW X, BMW 6-Serie, er blandt andet nogle af de modeller vi tilbyder hos MOTORPOINT.DK.

Alle vores BMW’er leveres komplet klargjorde med nye måtter og nummerplader inkluderet i prisen, vi tilbyder attraktiv finansiering både med og uden udbetaling og tager gerne din bil i bytte,  se flere biler her. Eller kontakt os på [email protected] hvis du ønsker at købe eller lease en BMW. Du har også mulighed for at kontakte www.leasing.dk, hvis du ønsker mere information vedrørende leasing af firmabiler.

BMW Group er en af verdens førende premium producenter af biler. BMW blev grundlagt i 1916 i Bayern i Tyskland som motorfabrik, der blandt andet fremstillede motorer til fly, først i 1928 begyndte man at producerer biler. BMW står for Bayerische Motoren Werke AG. BMW har siden 60’erne været leverandør af kvalitets biler, både i mellemklassen op til de store prestigebiler. BMW levere efterhånden en god portion el og hybrid biler. Med den nyeste eDrive teknologi kan BMW tilbagelægge endnu flere kilometer kun ved hjælp af elmotoren.