Leasing af Porsche

Når der skal vælges hvilken Porsche der skal investeres i, så er det vigtigt at kigge på model og årgang. Rådgivning omkring valg og løsning er noget der lægger os meget på sinde. Vi ved af erfaring hvad markedet kigger efter når der skal vælges model og rådgiver vores mange Porsche kunder til det rigtige valg. Leasing af Porsche tilpasses den enkelte kunde individuelt og vi tager udgangspunkt i netop dine ønsker.

Læs mere >>

Leasing af Porsche 911

Når der skal leases en sportsvogn af fineste skuffe, så går snakken ofte ind på Porsche 911 i en eller anden udformning. Det gode ved Porsche 911 modellerne er, at de sjældent falder markant i pris og derfor attraktive når leasingen skal udformes. Når du skal lease en Porsche 911, så skal du være opmærksom på nogle helt elementære udstyrskoder. Vi har nedenfor listet de væsentligste must haves.

Porsche Sport Chrono

Mange af vores Porsche kunder vælger Porsche Sport Chrono når udstyrs listen skal gennemgås. En Sport Chrono pakke giver bilen mulighed for ekstra momentant moment samt en urskive til laptider. En Sport Chrono pakke er med til at fuldende looket på din Porsche.

Porsche Sportsudstødning

Porsche Klappenauspuff (Sportsudstødning) tilføjer muligheden for at åbne og lukke spjæld i udstødningen og derved give mere lyd til din Porsche. Bilen for et mere sporty udtryk med sportsudstødningen. Porsche Klappenauspuff er et must have for rigtige Porsche entusiaster.

Leasing af Porsche Macan

Når der skal leases en urban SUV, så et Porsche Macan næsten selvskreven som kandidat. Porsche Macan er et stilstudie i hvordan det sportslige og stilrene design kan forenes. Porsche Macan er yderst populær hos vores kunder og de lægger specielt vægt på et godt udstyrsniveau. Du kan her se hvad de specielt lægger vægt på.

Leasing af Porsche Cayenne

Når der skal leases en SUV, falder valget på Porsche Cayenne når båden skal trækkes eller hesten køres til stævne. Porsche Cayenne er den ældste SUV far Porsches hånd og den delte lidt vandene da den kom frem i sin tid. Nu har bilen været igennem flere modelskift og enkelte ansigtsløft og står nu som en på højde af Porsche 911 som et stilikon for hvad der kan Præsteres når der skal et våbenskjold på fronten.

Porsche Cayenne er valget til den der bare vil køre SUV med stil. Du skal være specielt opmræksom på følgende udstyrskoder, når du skal finde din kommende Porsche Cayenne. Du skal som minimum have følgende udstyr i din kommende Cayenne.

Porsche Active Suspension Management

Som ordet hentyder til, så er her tale om aktiv luftundervogn. Når valget falder på Porsche Cayenne, Macan eller Panamera, så giver luftundervognen den mest behagelige køreoplevelse. Alle små ujævnheder i underlaget neutraliseret ved hjælp af undervognen egenskaber. Det er ikke her det skal gås på kompromis med udstyr.

Vi ved hvad der skal lægges vægt på når der skal investeres i din næste Porsche. Lad og hjælpe dig og guide dig til den rigtige løsning om det er en sportsvogn eller en SUV.

Panorama Soltag

En Porsche Cayenne skal have panorama soltag, da bilens enorme loftflade yderst elegant bliver brudt når afskærmningen køres helt tilbage. Soltaget giver også et bedre lysindfald ved overskyet eller regn vejr og så er det bare hyggeligt at sidde bagved og fortælle børnene om alle stjernerne på himlen.

Porsche 18 vejs adaptive sportssæder

Når der skal køres mange kilometer så er ordentlige sæder en vigtig ting. Sæderne i en Porsche Cayenne fås i 3 forskellige varianter og der skal enten vælges 14 elle 18 vejs sæder til bilen. De små 8 vejs sæder giver ikke rigtig den rette støtte, så lange ture føles lidt anstrengt.

Der er naturligvis er kæmpe katalog af muligheder og der er netop derfor du skal skrive til vores Porsche eksperter, så de kan guide dig igennem dit enten første eller nyeste Porcshe indkøb.

Vi glæder os til at høre fra dig, kontakt os her.