Nyt samarbejde med MY GARAGE – se high-end biler fra Motorpoint i Vejle.

Nyt samarbejde med MY GARAGE – se high-end biler fra Motorpoint i Vejle.

MY GARAGE på Wittrupvej i Vejle danner rammen for nyt partnerskab med Motorpoint.dk. Du kan nu se vores High-end biler fra Motorpoint i Vejle.

”Vi har igennem vores nye partnerskab med MY GARAGE skabt muligheden, for at fremvise og udstille et udvalg af vores high-end biler fra Motorpoint.dk:  salgs- og leasing-biler. Udstillet i et for branchen unikt miljø til glæde for vores kunder. Huset er perfekt til både fremvisning og aflevering af vores premium-biler. Vores kunder får en inspirerende oplevelse på alle måder. Møde- og salgslokaler emmer af passion og engagement. Med de øvrige partnere i huset synes vi at timingen er god. “Det giver god mening for os, og vores øvrige Porsche kunder, at MY GARAGE også huser autoriseret Porsche servicecenter” udtaler Anders Nielsen, adm. direktør i Motorpoint og Leasing.dk

Du kan også se vores andre High-end biler fra Motorpoint.dk her: https://motorpoint.dk/premium-biler/

Hvad enten du stopper forbi Vejle eller Herning, har du mulighed for at se et udvalg af vores premium biler. Vi står altid klar til at rådgive om både køb og leasing. Vi kan tilpasse en løsning til lige netop dig, hvad enten du har brug for en bil i 3 eller 36 måneder.

Vi ses i Herning …eller Vejle !

 

Fandt du ikke det, du søgte?

Hos Motorpoint er vi vilde med biler! Vores bilspecialister kan derfor helt sikkert hjælpe dig med at finde netop din drømmebil. Tøv derfor ikke med at kontakte os.