Motorpoint Porsche GT3 Strand

Står drømmebilen i udlandet?

Hos Motorpoint hjemtager vi gerne din drømmebil, hvis den står i udlandet. Vi har et stort netværk i Europa og kan fremskaffe den bil, du ønsker. Altid til en fast pris. 

Import af biler fra Tyskland

Når det drejer sig om premium- og luksusbiler, er markedet i Danmark relativt begrænset. Kigger man ud i Europa og særligt i Tyskland, er der et langt større udvalg, og derfor er det et oplagt sted at lede efter drømmebilen.

Hos Motorpoint er vi specialister i at hjemtage biler fra udlandet. Det eneste, du skal, er at fortælle os, hvilken bil du ønsker. Så hjælper vi med at finde den og få den hjem til Danmark. Vi laver samtidig en attraktiv flexleasingaftale, så du kan blive godt kørende i din drømmebil.

Tre fordele ved at importere biler fra Tyskland:

 • Større udvalg. Markedet er større, og derfor er udvalget større. Også af de mere specielle biler.
 • Bedre udstyrede biler. Tyskerne vælger generelt mere udstyr i deres biler.
 • Bilerne er i bedre stand. Særligt rust er der mindre af. Bilerne har også ofte kørt færre kilometer.

Kontakt os

Sådan foregår import af biler

Vi er specialister i at hjemtage biler fra udlandet, og vi har et stort netværk at trække på. Uanset om du har fundet præcis den bil, du ønsker, eller vi skal finde den i fællesskab, kan vi hjælpe. Vi har stor indsigt i markedet af premium- og luksusbiler og rådgiver gerne i forhold til udstyr, kørte kilometer og lignende.

Import af en bil vil typisk foregå således:

 1. Vi finder bilen
  Måske har du allerede spottet en bil på mobile.de eller har ønsker til hvordan bilen skal se ud, mærke, model eller tilsvarende.

 2. En uvildig rådigver tjekker bilen
  Vi får en af vores kontakter i det pågældende land til at kontrollere, at bilen er i orden, inden vi henter den hjem til dig.

 3. Du godkender bilen
  Du får billeder og data på bilen til gennemsyn.

 4. Vi hjemtager bilen og ordner alle papirer
  Vi sørger for hjemtransport, kosmetisk klargøring, syn, indregistrering og danske nummerplader.

 5. Klar til at køre!

Når vi hjemtager en bil fra udlandet, vil det altid være med henblik på at lave en flexleasingaftale. Du får en fast pris på hjemtagelse og leasingaftalen, så du har fuldt overblik over økonomien, inden du siger ja til, at bilen importeres. 

Motorpoint Mercedes AMG Rat

Få et uforpligtende tilbud på din drømmebil

Vi kan hos Motorpoint hjælpe dig med at finde drømmebilen. Vi har et stort netværk og leder gerne efter bilen, der matcher alle dine ønsker. Vi hjælper både private og erhverv med leasingaftaler.

Kontakt os for at høre mere

Uvildig rådgiver gennemgår bilen

Når bilen står i Tyskland eller et andet land, vil det ikke være muligt at se og inspicere bilen, inden vi hjemtager den. Derfor anbefaler vi altid at få en uvildig rådgiver til at tjekke bilen. Det er noget, vi arrangerer, og vi modtager efterfølgende en rapport på bilen.

Her vil det være beskrevet, om bilen lever op til den beskrivelse, der har været fra forhandlerens side. Det er den bedste måde at sikre sig, at bilen er, som den skal være.

Motorpoint Audi RS Mercedes AMG (3)

Hvorfor importere biler fra Tyskland?

Når man snakker premium- og luksusbiler, vil snakken hurtigt falde på at importere dem fra Tyskland. Og hvorfor nu det? Det er der mange gode grunde til, og helt lavpraktisk handler det om, at markedet i Tyskland er væsentligt større end i Danmark. Udbuddet er altså bare større i Tyskland, der er hjemland for blandt andre Mercedes-Benz, Audi og BMW, der alle betragtes som premium-mærker.

I Tyskland er bilerne som regel også bedre udstyret, og så er bilerne i bedre stand. Særligt rust er der mindre af på biler, der har kørt i Tyskland.

Chancen for at finde præcis den bil, du drømmer om, er dermed væsentligt større, hvis man inddrager det tyske marked, og det er derfor import af biler fra Tyskland er relevant, når man skal finde sin drømmebil. Bilerne står desuden ofte uden afgift, og det gør det nemmere at importere bilen og lease den til dig på en flexleasingaftale.

 • Specialister i leasing
  Specialister i leasing
  Vi tilbyder alle former for leasing og giver grundig rådgivning. Få en skræddersyet leasingaftale hos os.
 • Vi dækker hele landet
  Vi dækker hele landet
  Uanset hvor du bor, hjælper vi dig med at finde drømmebilen. Kontakt os eller besøg vores showrooms.
 • Biler, der kan lidt mere
  Biler, der kan lidt mere
  Vi har en passion for biler, der kan lidt mere og er lidt mere. Alle biler i vores showroom er håndplukket.