Se vores 15 Audi premiumbiler

Audi er et tysk kvalitetsmærke, og skal du have ægte performancebiler, så er det Audis RS-serie, du skal gå efter. De udvikles hos Audi Sport, og gennem mere end 40 år har Audi udviklet disse biler. Det er alle typer af biler i modelprogrammet, som fås i RS-udgave, så du kan finde dem som både sedan, coupé og stationcar. Her på siden finder du de Audi-biler, som vi har håndplukket til vores lager. Er du interesseret i en anden mode, skaffer vi den gerne hjem til dig.

Hos Motorpoint har vi en passion for biler, der er udover det sædvanlige, og vi kan lave attraktive leasingaftaler til dig. Som specialister i leasing af luksus- og premiumbiler sammensætter vi aftalen efter dit behov, så du kan blive godt kørende i din drømmebil. 

 

15 BILER
Viser nu 15 af 15 biler

Flexleasing af Audi premiumbiler

Audi er tysk kvalitet, elegant design og vild performance. Det er særligt Audis RS-serie, der er eftertragtet, hvis man skal have en bil udover det sædvanlige. Hos Audi er RS en filosofi, der drives af en stræben efter performance og perfektion. RS-modellerne er spydspidsen indenfor de forskellige modeller, og her får du performance, prestige og eksklusivitet. Hele tiden på grænsen af, hvad der er teknisk muligt uden at gå på kompromis med hverdagens funktionalitet.

RS-modellerne udvikles hos Audi Sport, som er det sportslige undermærke hos Audi. Gennem mere end 40 år har selskabet udviklet biler, hvor performance, sportslighed og ikke mindst quattro har været fokuspunkterne. Quattro var faktisk det oprindelige navn til Audi Sport, og man valgte det for at beskytte navnet ”quattro”, som er det tyske mærkes firehjulstræk, og markedsføringsrettighederne. I dag har undermærket mange andre forretningsområder, men det er stadig high performance-bilerne, der er i fokus.

Du finder alle typer af biler i modelprogrammet - lige fra sedan, coupé til stationcars, cabrioleter og SUV’er. Alle er udviklet for at give føreren en luksuriøs oplevelse samt masser af komfort og køreglæde. Bilen er nem at kende med de fire ringe på fronten og er et populært valg som firmabil. 

Leasing af Audi hos Motorpoint

Hos Motorpoint er vi specialister i leasing af premiumbiler, og det er selvfølgelig også muligt at lease en Audi hos os. Vi har flere premiumbiler fra det tyske mærke på lager, og hvis den model, du ønsker, mangler, så importerer vi den gerne til dig.

Leasingaftalen sammensættes efter dit behov, og alt kan lade sig gøre, uanset om du ønsker flexleasing, splitleasing, sæsonleasing eller noget fjerde. Vi er særligt dygtige til flexleasing af premiumbiler, men kan lave præcis den aftale, du ønsker. Og som specialister sætter vi den rigtige restværdi på bilen, så der ikke kommer nogen ubehagelig overraskelse, når leasingaftalen udløber.

På alle bilers side kan du se, hvad det koster at lease netop den bil, og du er selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål.

Relaterede links