Se vores 13 Mercedes premiumbiler

Komfort, høj ydeevne og nyeste teknologi er nogle af kendetegnene for Mercedes-Benz. Uanset model er mærket kendt for sin kvalitet, det elegante design og høje ydeevne. Skal det være ekstra luksuriøst? Og med masser af motorkraft? Så er det Mercedes-Benz' AMG-serie. AMG er performanceafdelingen hos det tyske mærke, og det fås som udstyrsniveau eller som ren AMG-bil. Her på siden har vi samlet vores håndplukkede Mercedes-Benz-modeller. Er du interesseret i en anden model, skaffer vi den gerne hjem til dig. 

Hos Motorpoint har vi en passion for premium- og luksusbiler, der er udover det sædvanlige. Vi er specialister i leasing og særlig flexleasing, og vi hjælper dig med at finde den helt rette bil og sammensætter en attraktiv leasingaftale.

 

13 BILER
Viser nu 13 af 13 biler

Flexleasing af Mercedes-Benz premiumbiler

Mercedes-Benz har altid stået for luksuriøse og elegante biler, der er designet med bløde og rene linjer. Med masser af komfort, høj ydeevne og nyeste teknologi har det tyske mærke længe været blandt de førende indenfor premiumbiler.

Skal det være ekstra luksuriøst og en ren performancebil, skal den komme fra Mercedes-Benz’ AMG-serie. AMG er performance-afdelingen hos mærket, og de tre bogstaver står for Aufrecht, Melcher og Großaspach. Hans Werner Aufrecht og Erhard Melcher var de to grundlæggere, og Großaspach er Aufrechts fødested. Hos AMG blev og bliver der stadig designet og produceret bilmodeller, der er ekstraordinære. Det er for alle, der lever og ånder ydeevne, og derudover får man biler, der har et udtryksfuldt design, eksklusivt udstyr og praktiske funktioner. Her er der tale om det bedste og højest ydende, som Mercedes-Benz kan levere indenfor hver model.

Man kan også finde AMG som et udstyrsniveau, der tilføjer sportslige detaljer og ekstra udstyr til bilen, og på den måde kan man stadig få lidt af den sportslige oplevelse, uden at det er en ren AMG-bil. I dag bliver der også udviklet rene elektriske udgaver fra performance-undermærket hos Mercedes-Benz, og du finder derfor AMG indenfor et bredt udvalg af bilmodeller.

Leasing af Mercedes-Benz hos Motorpoint

Hos Motorpoint er vi specialister i leasing af premiumbiler, og derfor kan du selvfølgelig også lease en Mercedes-Benz hos os. Vi har et udvalg af premiumbiler på lager, og hvis du ikke finder den model, som du drømmer om, så hjemtager vi den gerne til dig.

Vi er særligt dygtige til flexleasing, men uanset om du ønsker flexleasing, splitleasing, sæsonleasing eller noget helt fjerde, kan det lade sig gøre hos os. Vi sammensætter en aftale efter dit behov, og som specialister kan vi sætte den rette restværdi på bilen. På den måde undgår du ubehagelige overraskelser, når leasingaftalen udløber.

På hver bilmodels side kan du se, hvad det koster at lease den, og så er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os med spørgsmål eller for at få regnet en pris på en leasingaftale.

Relaterede links