Se vores 4 Porsche luksus- og premiumbiler

Porsche 911. Det er den, de fleste tænker på, når de hører Porsche. Den ikoniske model er indbegrebet af Porsche og rummer alt, hvad mærket står for i forhold til design, performance og kvalitet. Porsche er dog også så meget mere og er i dag også kendt for modeller som Panamera, Cayenne og Taycan. 

Vi har håndplukket udvalgte Porsche-modeller til vores lager, og du finder dem her på siden. Er du interesseret i en anden model, skaffer vi den gerne hjem til dig. 

Hos Motorpoint har vi en passion for biler, der er ekstraordinære, og vi er specialister i at finde dem og sammensætte attraktive leasingaftaler, der får dine bildrømme til at blive virkelighed. Skal vi også hjælpe dig med at finde din drømmebil?

 

4 BILER
Viser nu 4 af 4 biler

Flexleasing af Porsche premiumbiler

Porsche er et veletableret premiummærke og har gennem tiden leveret mange ikoniske biler. Hvem kender ikke Porsche 911? Det er på alle måder en legendarisk bil, som har gjort det tyske mærke kendt i hele verden. Her kombineres luksus, kvalitet og sportslighed i en perfekt harmoni, og det gør sig for øvrigt gældende for alle modeller.

Grundlagt i 1948 med en drøm om at producere den perfekte sportsvogn, og den drøm lever stadig den dag i dag. For hver model kommer man tættere på at opfylde drømmen, og udviklingen sker på baggrund af Porsche Princippet, som går ud på at få mest muligt ud af alting. Så alle resultater omsættes på den mest intelligente måde til bilmodellerne, og du får topperformance, luksuriøst design, komfort og køreglæde.

Mærket har også lanceret fuldelektriske modeller under konceptet E-Performance. Her udvikler man fremtidens elektriske sportsvogne, som trækker på de traditionelle værdier som performance, G-kræfter og adrenalinsus. Fremtidens sportsvogn skal byde på køreglæde, sofistikeret opladningsinfrastruktur og banebrydende opkoblingsmuligheder. Med Taycan-familien har Porsche taget første skridt mod den udvikling.

Leasing af Porsche hos Motorpoint

Hos Motorpoint er vi specialister i leasing af premiumbiler, og du kan selvfølgelig også lease Porsche hos os. Vi har udvalgte premiumbiler fra det tyske mærke på lager, og mangler der den model, som du drømmer om, hjemtager vi den gerne til dig.

Vi sammensætter leasingaftaler efter dine behov, og vi er særligt dygtige til flexleasing af premiumbiler. Men uanset om du ønsker flexleasing, splitleasing, sæsonleasing eller noget helt fjerde, kan det lade sig gøre hos os. Vi sætter desuden den helt rigtige restværdi, så du ikke får ubehagelige overraskelser, når leasingaftalen udløber.

Du kan på hver bilmodels side se, hvad det koster at lease den, og vi står naturligvis klar til at svare på alle dine spørgsmål og kommer gerne med et bud på en leasingaftale på din drømmebil.

Relaterede links