Se vores 0 premiumbiler fra MINI

Langt de fleste kender MINI. Enten fra dengang den var populær i 60'erne, eller den nye, moderne MINI, som stadig i dag begejstrer. Både køreevner, design og teknologi får de fleste til at smile, og den smart MINI fås også i eksklusive udgaver, hvor der er skruet op for det sporty design og de kraftfulde motorer. Skal du have en sjov premiumbil, så er MINI svaret.

Her på siden finder du de MINI, vi har håndplukket til vores lager. Er du interesseret i en anden model, skaffer vi den gerne hjem til dig.

Hos Motorpoint er vi specialister i leasing og særligt flexleasing af premium- og luksusbiler, hvor vi laver attraktive leasingaftaler. Vi har en passion for biler, der er udover det sædvanlige, og kan finde den helt rette bil til dig. 

 

Viser nu 0 af 0 biler

Flexleasing af MINI premiumbiler

MINI har sin baggrund så langt væk fra premium-segmentet, som man næsten kan komme. Den første MINI kom til verden efter et ønske om at designe en benzinøkonomisk bil med plads til fire voksne, og til en pris hvor de fleste kunne være med. Bilen blev designet i efterkrigstidens Suezkrise, der havde sendt brændstofpriserne i vejret. Der var brug for en billig bil.

I 1959 blev den lille model præsenteret. Ved at placere hjulene helt ude i hjørnerne og tværstille motoren kom kabinen til at virke mere rummelig, end den ellers ser ud til. Samtidig gav det bilen en fantastisk stabilitet gennem meget skarpe kurver, som giver mindelser om en gokart. Den var sjov at køre i! Bilen blev hurtigt populær og for mange essensen af de glade 60’ere. I 1961 fik den engelske racerkører John Cooper fingre i bilen og udstyrede den med stærkere motor og kraftigere bremser, og så blev det pludselig en rallyracer.

Efter mere end 5 millioner eksemplarer solgt i hele verden, stopper produktionen af den klassiske MINI i 1999, og fra starten af 00’erne er det i stedet New MINI, der kører af samlebåndene. Tro mod sin historie i designet er denne nye MINI blevet et fænomen. Den fås i forskellige udgaver og således også i mere eksklusive modeller som John Cooper Works-modeller med mere kraftfulde motorer og mere sporty design. Derudover fås den ikoniske model også som cabriolet, og du får masser af eksklusivitet i modellerne.

Leasing af MINI hos Motorpoint

Hos Motorpoint er vi specialister i leasing af premiumbiler, og du kan også lease en MINI hos os. Vi har et udvalg af premiumbiler på lager, og vi hjemtager også gerne den helt rette model til dig, hvis du drømmer om andre end de biler, vi har stående i vores showrooms.

Vi kan sammensætte en leasingaftale, der passer helt til dit behov, og vi er særligt dygtige til flexleasing. Uanset om du er til flexleasing, splitleasing, sæsonleasing eller noget helt fjerde, kan det lade sig gøre. Som specialister kan vi desuden sætte den rette restværdi på bilen, så der ikke kommer ubehagelige overrasker, når leasingaftalen udløber.

Du kan på hver bilmodels side se, hvad det koster at lease den, og så er du altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål, eller vi skal regne på en leasingaftale.

Relaterede links