Motorpoint BMW I4 Kantsten

Guide til leasing

Flexleasing, sæsonleasing, splitleasing. Har du brug for at få styr på de forskellige leasingformer? Så guider vi dig her.

Lad bildrømmene blive til virkelighed

Leasingguide til luksus- og premiumbiler

Hos Motorpoint er vi specialister i leasing af luksus- og premiumbiler, og drømmer du om en eksklusiv bil, så hjælper vi dig med at få drømmen til at gå i opfyldelse. Ved at lease bilen betaler du kun registreringsafgiften i den periode, du leaser. Det gør det særligt attraktivt at lease dyrere biler, fordi du ikke skal betale bilens fulde pris på én gang, men kan dele afgiften ud i mindre bidder.

En leasingaftale løber typisk over 12 måneder, men vi kan også lave aftaler helt ned til en måned. Når leasingperioden slutter, kan du vælge at lease bilen igen, anvise en køber eller lade os hjælpe dig med at finde en ny leasingtager. Vi har et stort netværk og kan derfor nemt afsætte biler. Det gør det samtidig muligt for dig at skifte bil relativt ofte, hvis du ønsker det.

Mulighederne er mange, og vi står altid klar til at hjælpe dig. Herunder kan du blive klogere på de forskellige leasingmuligheder, der er hos os. Vi kan stå for både erhvervs- og privatleasing, og vi overtager også gerne eksisterende leasingaftaler fra andre selskaber.

Kontakt os og hør mere

Vælg mellem to leasingtyper

Der findes overordnet to forskellige leasingtyper: Finansiel leasing og operationel leasing. 

Finansiel leasing

De fleste af vores leasingaftaler er finansiel leasing. Her giver du en fast månedlig ydelse og kan frit bruge bilerne, men det er samtidig dig, der hæfter for bilens restværdi, når leasingaftalen udløber. Enten skal du anvise en køber, fortsætte aftalen eller lade os hjælpe med at sælge bilen.

Det er derfor, det er vigtigt at have styr på den rette restværdi, så man ikke står med en større regning, når leasingaftalen udløber, og bilen skal videre.

Vores leasingaftaler er typisk finansiel leasing, men vi står gerne på mål for restværdien, hvis du hellere vil lave det som operationel leasingaftale.

Operationel leasing

Med operationel leasing lader du os stå på mål for restværdien. Når leasingaftalen ophører, kan du derfor aflevere bilen tilbage til os, uden du skal tænke på restværdi og videresalg af bilen. Vi gennemgår blot bilen for eventuelle skader, og er der nogen, udbedres de for din regning. Du kan frit finde en ny bil at køre i.

Vi sørger desuden for en serviceaftale, når du har operationel leasing. Det er den nemmeste måde at lease sin bil på, for der er ingen risici for dig. Operationel leasing er dyrere end finansiel leasing, fordi du ikke har risikoen ved en eventuel restværdi.

Vil du hellere have en billigere aftale og tror på, restværdien holder, så skal du vælge finansiel leasing

Motorpoint Mercedes GT Front

Powered by
LEASING DK

Motorpoint er en del af bilkoncernen Nielsen Car Group, som også har et leasingselskab, LEASING DK. Med et stærkt leasingselskab i ryggen kan vi lave fleksible leasingaftaler, der kommer dig til gode.

Vores tætte samarbejde gør det også muligt at skaffe særlige biler og importere netop din drømmebil.

Læs mere om samarbejdet

Premiumbiler på lager

Alle lagerbiler
Motorpoint Audi Q3 Foran Model

Flexleasing

Flexleasing er en af de mest anvendte leasingformer, særligt når det er dyrere biler, der skal leases. Der er nemlig en række fordele ved at flexlease. I stedet for at betale bilens fulde pris inklusiv en registreringsafgift på op til 150%, betaler du et mindre beløb i startomkostninger og herefter deles registreringsafgiften ud i mindre bidder hver måned.

Du slipper altså for at binde mange penge i bilen, og samtidig deler du den dyre registreringsafgift op, så den blot betales, når du bruger bilen.

Det betyder for rigtig mange, at det bliver økonomiske meget mere overskueligt at køre i drømmebilen.

Læs mere om flexleasing

Motorpoint Cabriolet Strand

Sæsonleasing

Sæsonleasing er en form for flexleasing, men hvor perioden, man leaser bilen, er kortere. Sæsonleasing er velegnet til biler, man ikke kører i året rundt – deraf navnet sæsonleasing.

Det kunne være en cabriolet, man kører i om sommeren, og som skiftes ud til en SUV om vinteren. Eller en sportsvogn som ekstra bil, når vejret tillader det.

Har man et stort kørselsbehov, hvor det kan være en fordel at skifte bil lidt oftere, er sæsonleasing også en mulighed.

Læs mere om sæsonleasing

Motorpoint Mercedes GT Skov Frofra

Splitleasing

Splitleasing er en leasingform, hvor virksomhed og medarbejder splitter omkostningerne. Det er et alternativ til den almindelige firmabilsordning, hvor du bliver beskattet af hele bilens værdi. Når man splitleaser, betaler man som medarbejder selv for de kilometer, man kører privat, mens virksomheden betaler for de kilometer, der køres på arbejde.

For virksomheden er fordelene, at man ikke står alene med udgifterne til bilen, mens man som medarbejder ikke bliver beskattet af fri bil, men betaler for ens faktiske forbrug.

Splitleasing er særlig attraktivt for dig, der kører mere end 60% erhvervsmæssigt, eller hvis du er selvstændig.

Læs mere om splitleasing

Motorpoint Audi RS Samlet Fire Modeller (1)

Re-leasing

Re-leasing er leasing af en brugt bil. Det er biler, der har været ude at køre, og det er typisk en tidligere leaset bil eller en demobil.

Når man leaser hos Motorpoint, vil det ofte være en re-leasing, fordi det typisk er brugte biler, der er mindst tre år gamle. Den type bil er nemlig mest attraktiv at lease, fordi satsen for, hvor meget af registreringsafgiften, der betales hver måned, er mindre.

Der er flere fordele ved re-leasing. Man sparer penge i forhold til, hvis det var en ny bil, udvalget er større, fordi man kigger på hele brugt bilsmarkedet, og man skal ikke vente på, at den nye bil bliver produceret.

Læs mere om re-leasing

Motorpoint Kvindelig Sælger Og Familie (14)

Hvorfor vælge Motorpoint?

Hos Motorpoint hjælper vi dig med at finde netop den bil, du ønsker. Relationer er vigtige for os, og derfor lytter vi til dine ønsker og går langt for at finde den helt rette bil. Bagefter sammensætter vi en leasingaftale til dig ud fra dit behov. Vi kan lave aftaler for både korte og længere perioder.

Synes du, det kan være svært at gennemskue en leasingaftale, så skal du endelig bare spørge os. Vi gennemgår det hele i detaljer, så du føler dig tryg ved at lease hos os. Det er en del af, at vi gerne vil skabe en god relation til dig. 

Læs mere om Motorpoint her

 • Specialister i leasing
  Specialister i leasing
  Vi tilbyder alle former for leasing og giver grundig rådgivning. Få en skræddersyet leasingaftale hos os.
 • Vi dækker hele landet
  Vi dækker hele landet
  Uanset hvor du bor, hjælper vi dig med at finde drømmebilen. Kontakt os eller besøg vores showrooms.
 • Biler, der kan lidt mere
  Biler, der kan lidt mere
  Vi har en passion for biler, der kan lidt mere og er lidt mere. Alle biler i vores showroom er håndplukket.