Motorpoint Mandlig Sælger Og Familie (9)

Nyt leasingselskab?
Skift til Motorpoint

Det er nemt at skifte leasingselskab til Motorpoint, og vi ordner alle papirer. Du kan glæde dig over at få adgang til de bedste biler og et stort netværk.

Skift leasingselskab til os

Overvejer du et nyt leasingselskab? Du er altid velkommen hos Motorpoint!

Det er nemt at skifte leasingselskab, og hos os får du adgang til de bedste premium- og luksusbiler. Vi har desuden et stort netværk og kan hjælpe dig videre med din bil, når flexleasingaftalen udløber.

Derudover får du altid en gennemskuelig leasingaftale hos os. Vi tilbyder alle former for leasing, ligesom du kan lease i både kortere og længere perioder. Så lad os komme med et bud på, hvordan en leasingaftale kan skrues sammen. Vi regner gerne på din nuværende leasingaftale og kommer med et uforpligtende tilbud.

Lad os se på din aftale

Motorpoint Kvindelig Sælger Og Familie (14)

Hvorfor vælge Motorpoint?

Hos Motorpoint hjælper vi dig med at finde netop den bil, du ønsker. Relationer er vigtige for os, og derfor lytter vi til dine ønsker og går langt for at finde den helt rette bil. Bagefter sammensætter vi en leasingaftale til dig ud fra dit behov. Vi kan lave aftaler for både korte og længere perioder.

Synes du, det kan være svært at gennemskue en leasingaftale, så skal du endelig bare spørge os. Vi gennemgår det hele i detaljer, så du føler dig tryg ved at lease hos os. Det er en del af, at vi gerne vil skabe en god relation til dig. 

Læs mere om Motorpoint her

Vi overtager eksisterende leasingaftaler

Har du allerede en leasingaftale med et andet selskab, kan vi sagtens overtage aftalen. Og det er nemt for dig, fordi vi ordner alt det praktiske.

Vi kommer med et uforpligtende tilbud på overtagelse af en eksisterende aftale og gennemgår tilbuddet med dig, så du kan se forskellene og forhåbentligt alle fordele ved at skifte til Motorpoint.

Ønsker du at skifte, sørger vi for alt papirarbejdet, mens du kan køre videre i din nuværende bil. Det bliver ikke nemmere at skifte til os.

Motorpoint BMW I4 Ved Trae

Skal vi prøve hinanden i tre måneder?

Usikker på leasing? Lad os prøve hinanden af i tre måneder.

Der kan være mange spørgsmål og usikkerheder, når man skal lease første gang. Derfor tilbyder vi, at vi kan prøve hinanden af i tre måneder. Du får tre måneders operationel leasing uden udbetaling, og herefter kan du frit vælge, om du vil fortsætte eller ej. 

Kontakt os og hør mere

Lease din næste bil hos Motorpoint

Er din nuværende leasingaftale ved at udløbe, eller overvejer du, hvor din næste bil skal leases, så kontakt os for et uforpligtende tilbud og hør, hvordan vi kan hjælpe dig.

Vi sammensætter altid leasingaftaler efter dine ønsker og behov, og hos os er der helt styr på at sætte den rigtige restværdi, så der ikke kommer ubehagelige overraskelser, når leasingaftalen udløber.

Gennem vores leasingselskab LEASING DK tilbyder vi alle former for leasing både til erhverv og privat. 

 • Specialister i leasing
  Specialister i leasing
  Vi tilbyder alle former for leasing og giver grundig rådgivning. Få en skræddersyet leasingaftale hos os.
 • Vi dækker hele landet
  Vi dækker hele landet
  Uanset hvor du bor, hjælper vi dig med at finde drømmebilen. Kontakt os eller besøg vores showrooms.
 • Biler, der kan lidt mere
  Biler, der kan lidt mere
  Vi har en passion for biler, der kan lidt mere og er lidt mere. Alle biler i vores showroom er håndplukket.