Motorpoint showroom i Silkeborg

Info

Motorpoint i Silkeborg – leasing af håndplukkede premiumbiler

Motorpoint blev stiftet i 2014 i Silkeborg, og her finder du specialister i leasing af premium- og luksusbiler. I vores showroom i Silkeborg finder du nøje udvalgte premiumbiler, der alle er håndplukket til vores lager. Showroomet er placeret i Bilernes Hus, hvor vi har vores egen afdeling.

Uanset om du vægter komfort eller performance højest, så finder du et udvalg af ekstraordinære biler. Det er biler, der kan lidt mere, og ser ud af lidt mere. Dem man vender sig efter på gaden, og hvor man hver dag glædes ved at sætte sig bag rattet.

Finder du ikke din drømmebil i vores showroom, så kan vi helt sikkert skaffe den hjem gennem vores netværk. Vi importerer biler fra hele Europa og særligt fra Tyskland, hvor der er et stort marked for premiumbiler. Bilerne er typisk minimum 36 måneder gamle, fordi man får den mest fordelagtige leasingaftale ved at vælge biler med den alder. Her betaler man nemlig den mindste sats af registreringsafgift på bilen.

Vi er specialister i leasing og er særligt gode til flexleasing. Vi tilbyder alle former for leasing og har vores eget leasingselskab i ryggen, LEASING DK. Derfor kan vi tilbyde fleksible leasingaftaler, der er tilpasset dig og dine behov.

Hos Motorpoint hjælper vi dig med at få dine bildrømme til at gå i opfyldelse. Du er altid velkommen til at besøge vores showrooms, få en kop kaffe og høre, hvordan vi kan hjælpe dig. Kontakt os gerne for at høre mere.

Kontakt os

[email protected] 

Hovednummer: 70 701 107

Adresse
Bredhøjvej 5
8600 Silkeborg

Åbningstider

Se åbningstider

Salgsafdeling

Åben i dag 09:00 - 17:00
Lukket
Fredag
14/06
-
Lørdag
15/06
-
Søndag
16/06
-
Mandag
17/06
-
Tirsdag
18/06
-
Onsdag
19/06
-
Torsdag
20/06
-

Silkeborg, Motorpoint

Biler i showroom